Fredag den trettonde

Fredag den trettonde, jag vet faktiskt inte riktigt om jag tror på detta med otur eller inte. Dagen har iallafall flytit på bra hitills ändå. Dock släpptes det ju fler biljetter till Håkan-konserten idag, men vi fick inga denna gången heller. Riktigt riktigt surt. Att missa Håkan på Ullevi känns hemskt. Sjukt besviken helt enkelt. Hade även första nationella provet i skolan idag, svenska muntligt. Men det gick faktiskt bra!

Vad har hänt annars idag? Ridit lektion i vanlig ordning, Midler barbacka vilket gick både och. Lukas fick bara skrittas ut en runda idag, fast det är ju rätt mys det med. Imorgon är planen att hoppa några små hinder igen, wiie! Har förmodligen en lycklig ponny 😉

Bjuder på en fett go bild från idag. Hade bäst allihop!

IMG_9723.JPG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>