Onsdag elfte november

Kom hem för någon halvtimme sedan. Varit på ”Gymnasiedagen” idag, alltså gått runt och kollat på olika pogram. Ingen vanlig skoldag vilket varit väldigt chill, började dessutom inte förens 9. Var på stagg och kollade på olika pogram innan lunch och därefter en stund kagg. Jag vet i princip redan vad jag vill gå, och är fortfarande rätt säker på det efter idag. 😉

Ska strax till stallet och rida min ponny, igår red jag ut honom i mörkret bara lite lugnt. Idag är tanken ett lite mer ”ordentligt” pass i ridhuset, kul att börja rida lite mer som vanligt sakta men säkert nu när han börjar komma igång. Lukas känns riktigt bra i ridningen just nu vilket är väldigt skönt, framåt och lyssnar. Red även Sherry igår, jag och Ronja red ut en sväng i skogen i skritt och trav. Mysigt!

Nu ska jag byta om till stallkläder och göra nån nytta istället för att sitta här haha.

Kram på er

Bild från i somras, saknar!

12032089_779671502141942_1076014549313306828_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>