Hoppning x2

Red lektion istället för pappa idag på morgonen, Rolle och hoppning på schemat. Bara ridit Rolle (storhäst i stallet) en gång innan, så med tanke på det gick det väldigt bra! Hoppade små sockerbitar på volter sedan en linje med två oxrar. Kul var det!

Idag har jag också ”hoppat” Lukas första gången sedan augusti, och det säger ju sig självt. Skitroligt! Vilket Lukas också tyckte, haha. Eller ja hoppat och hoppat, red bara över en bom som vi la upp på max 20 cm. Vi börjar så, sakta men säkert 😉 Han var taggad iallafall!

Imorgon är det klubbhoppning, jag ska dock inte vara med men tänkte åka dit och kolla såklart. Sedan ska Lukas ridas, jag är även årselev på eftermiddagen.

hörs

Liten film från idag

YouTube Preview Image

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>