Höstlov hästlov

Och så var höstlovet slut, eller ja – för ett par dagar sedan men ändå. Veckan har varit super, spenderats i stallet i vanlig ordning. Tagit första galoppen med Lukas på över två månader, kört Lilleman (ett russ i stallet), den årliga spökrundan har varit, m.m. Vi har även suttit upp på Mirabell, allra första gången. Jag fick den stora äran att vara första ryttaren. Gick super! Roligt ^^

I söndags hade jag och mamma stalljour på förmiddagen. Efter det hängde jag med Maria och Ronja på hoppträning för Pia med Sherry, lite spontant. Gick jättebra, vilken ponny alltså! Alltid lika glad och framåt. Roligt var det. Första gången jag hoppar henne på riktigt.

IMG_9500IMG_9499

IMG_9585

IMG_9528

IMG_9609

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>