Götlaborg

Sitter just nu i bilen på väg hem från gbg där jag vart med familjen i några dagar. Det har vart riktigt mysigt! Gårdagen spenderades inne i stan och sedan på Liseberg där det var halloween-”tema” under kvällen. Även idag var vi inne i stan innan vi åkte hemåt, åt god mat osv. Mysdagar helt enkelt.

Nu en veckas höstlov, och det är självklart rätt skönt. Välbehövligt. Dagarna spenderas med häst och stall, precis som det ska vara! Imorgon ska jag till min lilla ponny som jag saknat, rida och även vara med på körning. Får även ta första galoppen på cirka två månader med Lukas, wiiie!

Hörs

Gillar denna stad, väldigt mycket💕

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>