Tjugoandra oktober

En dag kvar till höstlov, så underbart. Och höstlovet börjar på bästa sätt med Göteborg!

Igår hann jag med tre ridpass. Buster på elevens val, hoppning vilket gick helt okej. Inte ridit honom sådär jättemycket innan. Lukas skrittades och travades i vanlig ordning, inte mycket att säga om det haha. Det flyter på, om några dagar får vi äntligen ta första galoppen på över två månader. Fick även hoppa in och rida lektion på kvällen, hoppning där med. Red Hebbe, det var evigheter sedan. Kommer inte ihåg sist jag hoppade honom faktiskt. Gick rätt bra, hoppade en liten bana med en mini-omhoppning. Kul! Lite skillnad från Lukas, åhh vad jag längtar efter att få hoppa min lille ponny.

Idag slutade jag sent i skolan, efter det åkte jag till stallet. Lukas fick gå en promenad idag. Var på styrelsemöte också, mycket mer har jag inte hunnit med. Imorgon slutar vi hyfsat tidigt i skolan och imorgon eftermiddag drar jag till Götlaborg vilket ska bli riktigt gött. Taggar.

kram, hade bäst

IMG_9361

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>