7k

Vaknade i måndags med superduperont i halsen, har sedan dess känt mig mer eller mindre halvt död typ. Har legat i soffan i tre dagar nu, det finns inget segare. Avskyr känslan av att man inte gör något överhuvud taget. Har i alla fall hunnit skrivit lite på fackuppsatsen vi håller på med just nu i skolan.

Idag fick Lukas vila från ridning eftersom jag är sjuk, vi släppte honom i en liten större hage så han fick springa av sig lite. Snacka om en lycklig ponny efter att ha gått i en liten rasthage i nästan två månader. Har nog aldrig sett honom bocka så stort haha, söte. Hur glad och gosig som helst, han får en alltid på bättre humör.<3 I helgen får han komma ut i sin hage som han vanligtvis går i. Planen är att vi denna vecka ska börja trava sakta med säkert, och om två veckor får vi ta den första galoppen.

Åh vad jag saknar alla trimmpass, träningskvällar och tävlingsdagar. Men snart så!

Några prints från en filmsnutt från idag

IMG_9243.JPG

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>