Fina ponnysar

Ska strax sticka till skolan, händer inte ofta att jag går upp så tidigt så jag hinner starta datorn såhär på morgonen haha. Onsdagar är iallafall chill, har två vanliga lektioner och därefter elevens val i stallet. Teori idag om jag inte har fel. Sen ska Lukas ridas, ca 45 min och varierande skritt på långa tyglar och samlat/skrittjobb. Så ser hela veckan ut.

Red både Lukas och Sherry igår. Med Lukas började jag med lite skrittjobb, vilket gick bra. Sherry kändes jättefin, mycket energi som vanligt – härligt!

IMG_9055.JPG

 

 

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Fina ponnysar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>