Häst häst

 

Dagen har spenderats i stallet i vanlig ordning, red Lukas på morgonen och hade sedan em/kvällsjour tillsammans med pappa. Rätt chill. Lukas skrittas just nu cirka 40 minuter, om en vecka ungefär får vi börja trava lite smått. Alltså åh vad jag längtar efter att få börja rida ordentligt igen, så taggad på all träning sen i höst/vinter när vi är helt igång igen. Men underbart att bara få sitta på L’s rygg igen <3 .

Imorgon är det sista omgången av allsvenskan div 2, jag och Lukas missar ju den med tyvärr men ska ut och kolla och heja på bästa laget såklart!

IMG_8964.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>