Long time no see

Nu (ännu en gång haha) har jag bestämt mig för att ta tag i bloggandet igen. Nu när Lukas förhoppningsvis kommer igång igen tänkte jag 😉

Läget med L då. Han har alltså haft kotledsinflammation, vi märkte på en tävling för drygt en månad sedan att det var något som inte stämde. Han stannade på första hindret och gick verkligen inte att få fram, han svarade inte för skänkeln överhuvudtaget och visade helt enkelt tydligt att han verkligen inte ville. Så då åkte vi självklart in till kliniken och kollade upp det, och det var som vi anade – inflammation i kotleden vänster fram.

I onsdags satt jag upp på min ponny för första gången på över en månad, det är lycka alltså! En halvtimmes skritt är det fortfarande som gäller, växlat lite mellan att gå med honom och skritta uppsuttet. Imorgon ska vi in på återbesök, det är bara att hålla tummarna helt enkelt. Just nu har jag en ponny med en hel del överskottsenergi som ni nog förstår, haha!

Veckan har bestått av ett par studiedagar, en hel del ridning, delfinspaning, stalljour, skördefest, idag klubbdressyr hemma och även vart årselev.

Imorgon ska vi somsagt in med Lukas till kliniken, efter det skolan som vanligt.

IMG_8787

IMG_8824

IMG_8798

Sherry, himla fin ponny – så pigg och glad! Maria Nilsson är fotografen.

12043608_10153746895560992_2077071002_o

12033734_10153746831235992_1594373120_n

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>