Andra september tvåtusenfemton

Andra september, officiellt höst eller? Det gör inte mig något, längtar tills man kan börja använda höstjackor och skor hehe.

Lukas vilar fortfarande, just nu är det tjugo minuters promenad som gäller varje dag. Återbesök om en vecka exakt. Nu när jag inte rider honom får jag helt enkelt passa på att lägga tiden på att skämma bort honom ordentligt istället – för det är han värd. Mycket äpplen morötter, äpplen och mys. Han verkar inte klaga direkt 😉

Dagen idag då, hade vanliga lektioner fram till lunch därefter elevens val i stallet. Onsdagar är bra! Efter fixat L spenderade jag kvällen med en bästavän, allmänt gött bara!

Bjuder på ett försök till en selfie med ponnyn min <3

unnamed (9)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>