NATTLOPPET 2015

Igår sprang jag, tillsammans med min kompis, nattloppet här i Kalmar. Aldrig gjort något liknande innan, men shit vad roligt det var! Vilken stämning alltså! Rundan var 5 kilometer lång och gick runt i Kalmar city. Ljus, musik m.m längs vägen, och massor folk vid starten/målgången och längs vägen som hejade. Kan inte säga att jag hårdtränat precis, men var ju ingen lång sträcka. 5 kilometer med den stämningen runt omkring kändes ju lätt som en plätt. Hyfsad tid också, över förväntan faktiskt.

Anyway, riktigt riktigt kul. Det ska jag göra om, utan tvekan!

augusti 2015 2 981

augusti 2015 2 990

augusti 2015 2 996

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>