Lysekil

I söndags drog jag och min kompis Lollo till västkusten, tre dagar i Lysekil vilket var superhärligt såklart! Första gången jag var där och jättemysig stad. Inte särskilt stort direkt – men älskar det. Sommarkänsla på riktigt.

Vad gjorde vi där då? Gick på stan – blev en del shopping också faktiskt haha, badade, chillade i båten och var även en liten stund på den där ”Måndagsklubben”. Var någon båt-tävling denna veckan typ(?), så kollade även lite på det.

Anyway, haft det grymt. Längtar redan tillbaka

Några av alla hundra mobilbilder 😉

IMG_7148

IMG_7209IMG_7227IMG_7261

IMG_7371

IMG_7366

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>